2 dl sukker
2 dl smør, smeltet
2 dl sirup
3 dl seterrømme
3 dl kefir
1 stk egg
0,5 ss natron
1 ss hornsalt
Fyll: Smørkrem (like deler smør og melis, tilsett kanel)
Lefse-story
2 dl sugar
2 cup butter, melted
2 dl syrup
3 dl sour cream
3 dl kefir or cultured milk
1 egg
0.5 tablespoons baking soda
1 tablespoon hornsalt
Filling: Buttercream (butter, icing sugar & cinnamon)
Credits: Katie Pertiet: La Cremerie Fraise kit, Holiday Postage Strips. Scrap Orchard collab: Santa Baby wire
Juleutfordringen hos anonyme scrappere.
-
*Da er det plukket ut "vinnere" i juleutfordringen hos Anonyme Scrappere.*
*Jeg fikk plukke ut tre stykk, og lett var det ikke. For jammen er dere
alle vinn...
14 years ago
1 comment:
That looks delicious. I would never have thought of putting cinnamon in butter icing, but I can see that it would work well.
Post a Comment